Ifjúsági Ház

Oktatás

Targonca tanfolyam két gépcsoportra

Targonca tanfolyam

Amennyiben egy érdeklő azért keresi fel a Transzport Studiumot, mert két targonca fajtára szeretne egyszerre levizsgázni, akkor egyértelműen tökéletes helyen jár.

Az első lépés, ha a targonca tanfolyam elkezdése a cél, hogy a kliens kitölti az online jelentkezési lapot, amelyik elérhető a cég oldalán is, és megjelöl két elemet ebben. Az egyik az OKJ-s targoncavezető egy gépcsoportra, a másik pedig a + 1 gépcsoportra kategória.

Egy kattintás ide a folytatáshoz....

Mi kell a vállalkozói képzés megszerzéséhez?

Vállalkozói képzés

Néhány bizonyítványnak megvan az a rossz jellemvonása, hogy időnként meg kell újítani. Például a személyigazolvány, a jogosítvány, egyes nyelvvizsgák, de ilyen a vállalkozói képzés elvégzését igazoló bizonyítvány is. Utóbbira azoknak van szükségük, akik valamilyen árufuvarozással foglalkozó cégnél a szakmai irányító szerepét töltik be, vagy saját ilyen jellegű vállalkozással rendelkeznek, de a meglévő képesítésüket már több mint 10 éve szerezték meg.

Egy kattintás ide a folytatáshoz....

Dekoráció és termelés?

Dekoráció

Dekoráció

A nyugati kultúrkör, de általában véve az emberiség életszínvonalának növekedése az igények területén is megmutatkozik. Napjaink lakáskultúrája, de általában véve minden élettér és az ahhoz kapcsolódó életesemény elképzelhetetlen az egyéni szépérzék kielégítése, vagyis dekoráció nélkül.

A tehetősebbek, de persze az anyagilag rosszabbul állók is a maguk keretei között mindent megtesznek, hogy egyéni ízlésviláguknak megfelelően alakítsák ki a lakótér, munkahely, összességében véve az életteret, a szemnek is kedves összetevőit.

Egy kattintás ide a folytatáshoz....

A targonca tanfolyam szintjeinek megismerése

Targonca tanfolyam

Targonca tanfolyam

Idén megnőtt azoknak a száma, akik a targonca kezelői tanfolyamra jelentkeztek, hiszen egy bizonyos jogszabálynak köszönhetően, most már minden olyan munkásnak rendelkeznie kell a fent említett tanfolyam elvégzésének diplomájával, akik tulajdonképpen évek óta ezen dolgoznak. Az alapszintű targonca tanfolyam elvégzése nem vesz igénybe sok időt. A végzettség most már kötelező, minden olyan munkás számára, aki bármiféle emelőgépen dolgozik. A jogszabállyal együtt a gépek csoportosítása is megváltozott. Géptípusokra vannak osztva a különböző berendezések.
Egy kattintás ide a folytatáshoz....

KRESZ tanfolyam az autósiskola Debrecennél

Autósiskola Debrecen

Autósiskola Debrecen

Az oktatások minden esetben az elméleti tananyag elsajátításával kezdődnek, hiszen csak ezt követően lehet részt venni a gyakorlati órákon. Sikeres vizsgát kell tenni az elméleti anyagból, amiben a KRESZ szabályokat kérdezik ki egy számítógépes teszt segítségével. Az autósiskola Debrecen szervezi az elméleti és a gyakorlati órákat is. A környező településekről is nagyon sokan járnak az oktatásokra. A gyakorlati anyag elsajátítása teljesen egyéni tanrend szerint sajátítható el. Egy kattintás ide a folytatáshoz....