Mi kell a vállalkozói képzés megszerzéséhez?

Vállalkozói képzés

Néhány bizonyítványnak megvan az a rossz jellemvonása, hogy időnként meg kell újítani. Például a személyigazolvány, a jogosítvány, egyes nyelvvizsgák, de ilyen a vállalkozói képzés elvégzését igazoló bizonyítvány is. Utóbbira azoknak van szükségük, akik valamilyen árufuvarozással foglalkozó cégnél a szakmai irányító szerepét töltik be, vagy saját ilyen jellegű vállalkozással rendelkeznek, de a meglévő képesítésüket már több mint 10 éve szerezték meg.

A képzés elvégzését a vizsga követi. A sikeres vizsga letételét igazoló bizonyítvány 10 évig érvényes. Azok, akik felújítás miatt jelentkeznek a vállalkozói képzés elvégzésére, a beiratkozáskor fel kell mutatniuk a meglévő bizonyítványukat. Továbbá, szükség lesz még a személyi igazolványukra és a lakcímkártyára.

A vállalkozói képzés 9 napon keresztül zajlik reggel 09:00-18:00 között. A vizsga 6 tesztlap kitöltéséből áll. Mindazoknak, akik igénylik, a képzési központ parkolót és szálláslehetőséget is biztosít. A vállalkozói képzés garantáltan a Transzport Studium kínálatában a legolcsóbb.