Targonca tanfolyam két gépcsoportra

Targonca tanfolyam

Amennyiben egy érdeklő azért keresi fel a Transzport Studiumot, mert két targonca fajtára szeretne egyszerre levizsgázni, akkor egyértelműen tökéletes helyen jár.

Az első lépés, ha a targonca tanfolyam elkezdése a cél, hogy a kliens kitölti az online jelentkezési lapot, amelyik elérhető a cég oldalán is, és megjelöl két elemet ebben. Az egyik az OKJ-s targoncavezető egy gépcsoportra, a másik pedig a + 1 gépcsoportra kategória.

A megjegyzésben pedig meg kell adni azokat a gépcsoportokat, amelyekre a bizonyítványt szeretné megszerezni az illető. A targonca tanfolyam azoknak is kedvez, akik messze laknak az oktatás helyszínétől. Aki úgy véli, hogy ez a kurzus kiválóan megfelelne neki, azonban túl messze van a lakhelyéhez képest, nem kell aggódjon.

A vállalkozás sok panzióval és munkásszállással van kapcsolatban, ezért a listaáraknál olcsóbban tud mindenkinek szállást ajánlani a képzés idejére. A targonca tanfolyam biztos nem hiúsulhat meg csak azért, mert a tanulni vágyó személy nem Budapesten lakik, hanem Miskolcon vagy épp Szegeden. Ez a cég mindenre megtalálja a megoldást.