Raklapos szállítás többféle járművel

Raklapos szállítás

Többféle lehetőség közül választhat az, aki úgy dönt, hogy ennek a cégnek szeretné igénybe venni a szolgáltatásait. A raklapos szállítás nem fog semmilyen akadályba ütközni, mivel ez is lehetséges a Palmsped Cargo vállalatnál. Többféle jármű közül lehet választani, az áru mennyiségének megfelelően.

Ez esetben az ügyfél rendelkezésére állnak a 4-8 palettás furgonok, a 15-20 palettás 3, illetve 5 tonnás teherbírással rendelkező kisautók.

Az igazán nagy szállítmányok esetében, a 24 tonna teherbírással rendelkező szerelvények sem maradhatnak ki a sorból, amelyeken 33-34 palettának megfelelő hely van. A raklapos szállítás során nem kell semmilyen fennakadásra számítani, mivel a cég kiváló kapcsolatokkal rendelkezik minden Európán belüli célországban.

Nagyobb értékű szállítmány esetén lehetőség van biztosítást kötni az árura. Számolni kell az 1-2 nappal hosszabb tranzitidővel, mivel ebben az esetben részrakományos fuvarozás történik. A raklapos szállítás esetén nincs szükség átrakodásra, ezért az áru pontosan a megadott címre érkezik.