Esküvői ruhapróba Budapesten: időpont foglalással egyszerűbb

Esküvői ruhapróba

Miután elhangzik az igen a lánykérésen, már lehet is írni az esküvőre a meghívottak listáját. Maga a ceremónia megtervezése igen hosszadalmas feladat és elég sok tényezőre kell odafigyelni. Az egyik a menyasszonyi ruha, amit semmiképpen sem szabad az utolsó pillanatra hagyni. Ilyenkor az arák több szalonban is megfordulnak.

Ha időpontot foglal, akkor sokkal könnyebben végigmehet egy esküvői ruhapróba menetén. Azt mindenképpen tartsa szem előtt, hogy a zökkenőmentes ruhapróba csakis előre egyeztetett időponttal valósul meg, így csakis Önnel tudnak majd foglalkozni az alkalmazottak.

Ez elengedhetetlen, ezért nem érdemes időpont nélkül elindulni, mert nagy valószínűséggel nem lesznek képesek Önt fogadni, esetleg másik dátumot fognak felkínálni. Általában a délutáni és a hétvégi szabad helyek fogynak el a leghamarabban, ezért érdemes időben megejteni a foglalást. Ezt megteheti a szalonok online elérhetőségén keresztül, netán a telefonos kapcsolaton is.

A továbbiakban arról is beszélni kell, hogy mit érdemes hoznia magával a menyasszonynak, annak érdekében, hogy minél hatékonyabb és kényelmes legyen a próba. Először is nélkülözhetetlen a pánt nélküli melltartó, ami esetleg még testszínű is lehet. Ez azoknál a ruháknál bizonyul előnyösnek, amelyeknél a menyasszonyi ruhának nincs pántja, ezért szabadon hagyja a vállakat.

Másodszor érdemes meghívni 1-2 kísérőt, akik ismerik a menyasszonyt és tudják az ízlését. Ezáltal számítani fog a kísérőknek a véleménye, de persze a szalon alkalmazottainak is kell adni a szavára. Mivel a próba 1 órán át tart, tanácsos minél eredményesebben eltölteni, hogy a jövendőbeli ara képes legyen alkotni egy képet a megtekintett ruhákról.

Valamint azt is jó tudni, hogy magassarkú cipőt nem feltétlenül szükséges hoznia magával, mert a legtöbb esetben egy kis dobogót alkalmaznak, ami képes helyettesíteni a cipőt. Nagy hangsúlyt kell fektetni a próbákra, hiszen nem szeretne senki sem kifutni az időből. Egyszerűbb bérelni valamelyik kollekcióból, mert ha vásárolna, az több időbe is kerülhet.