A TELC szóbelire való gyakorlás

TELC szóbeli

Bizony sok esetben kérik számon az angol nyelvismeretet. Ezt számos helyzetben könnyen bizonyíthatja a TELC akkreditált diplomájával. Mint a legtöbb nyelvvizsgán, itt is két részre oszlik a megmérettetés: az egyik a TELC szóbeli, a másik az írásbeli. A BeHappy angol nyelviskola minden vizsgaidőpont előtt 10 héttel felkészítő kurzusokat indít.

Ezeken heti 2 alkalommal lehet részt venni, ahol több tanár is várja a tanulókat. Elkészítik a személyre szabott tanmenetet, ezáltal képesek megfelelően fejleszteni a képességeket. Mivel a pedagógusok készségesek és barátságosak, bátran szólhat, amennyiben nem világos valami. Értelemszerűen a TELC szóbelire is alaposan felkészítik a résztvevőket.

Ezt heti 1 alkalommal tartják, a Language Practice órán, ahol anyanyelvi tanár veszi kézbe a tanulókat. A vizsgán megjelenő témakörökről fognak társalogni és alaposan begyakorolják az egyes szituációkat. A BeHappy honlapján fel van tüntetve a TELC szóbeli ára csakúgy, mint az írásbelié. Ne hezitáljon, hanem vágjon bele a tanulásba!