Kóstolja meg a funkcionális ételek fajtáit!

Funkcionális ételek

Jó volna egyszer-egyszer bűntudat nélkül egészséges finomságokat nassolgatni a tévé előtt! Ez kivitelezhető például a fehérjeszelettel, ami a funkcionális ételek csoportjába tartozik. Tökéletes választást jelent akkor, ha túl fáradtak vagyunk és szeretnénk egy kis plusz energiához hozzájutni.

Sportolóknak edzés előtt, illetve a fárasztó munkanap közepén vagy után bárkinek ajánlott, hiszen picit feldob és még rendkívül finom is. De lássuk csak, milyen finomságok tartoznak még a funkcionális ételek kategóriájába! Fehérje tartalmú snackek, szeletek, alapanyagok, különböző szószok, öntetek, ízesítő cseppek. 

Ezeknek a remek tulajdonságairól mindent elolvashat a fitzone.hu weboldalon, ahol meg is rendelheti bármelyiket vagy mindet. A gazdag kínálatból nem lesz könnyű választania, ezért inkább vásároljon mindenből egy kicsit! Így két legyet üthet egy csapásra, mindegyiket megkóstolhatja, ugyanakkor a fejét sem kell törnie, hogy melyiket válassza. Nagyon ízletesek a funkcionális ételek, úgyhogy érdemes mellettük dönteni.