A porcelán fog ára nem azonos a kifizetendő végösszeggel

Porcelán fog ára

A mai világban nagyon fontosak az árak, hogy mi, mennyibe kerül, milyen tarifával vehetőek igénybe bizonyos szolgáltatások. Éppen ezért, az emberek a fogászati székbe sem akarnak beülni anélkül, hogy tudnák mennyi a porcelán fog ára, pedig ez teljes bizonyossággal nem szabható meg előre.

Jobban mondva, a porcelán fog ára lehet egy fix összeg, de ehhez még sok minden adódhat hozzá a kezelés során, így a végösszeg nem tisztázható a fogak állapotának ismerete nélkül. Kérdés például, hogy kell-e húzni vagy tömni, szükség van gyökérkezelésre, esetleg szájsebészeti beavatkozásra, mert hiába a porcelánfog beillesztése a cél, ezeket is meg kell fizetni, ha elkerülhetetlen az elvégzésük.

Ekkor a porcelán fog ára is magasabbnak fog tűnni, annak ellenére, hogy az önmagában nem változik. Tehát, először mindenképpen egy felméréssel egybekötött konzultációra kell bejelentkezni, hogy a szaki tudja, mit kell majd végrehajtson ahhoz, hogy a fogpótlás megtörténhessen és akkor nemcsak a porcelánfog ára, hanem a fogászati rendelőben tett látogatások végén kifizetendő összeg is kitisztázódhat.

Hiszen a fog protezis arak egyedül mit sem jelentenek, mert az összes beavatkozás díját kell majd egyben megfizetni. Hiába van tisztában valaki a fog protezis arak alakulásával és hiába nézet ezeknek alaposan utána, ha ezek elkészítése és behelyezése mellett még számos más fogászati eljárásra is sort kell keríteni ahhoz, hogy egyáltalán neki lehessen kezdeni a fogpótlásnak. Ez idő, munka és a felhasznált anyagokról, eszközökről még nem is esett szó, amelyek szintén emelhetnek a számlán.

Ha szeretne egy körülbelüli számot tudni, akkor például az Etele Dentál oldalán megtekintheti, hogy miként mozognak a fog protezis arak, de tartsa szem előtt, hogy nagy valószínűséggel nem ezt kell majd kiszámolnia a pénztárcája mélyéről! Kérjen inkább időpontot egy konzultációra a fogászat11kerület.hu weboldalon vagy az ott feltűntetett telefonos elérhetőségeken és akkor nemcsak a fog protezis arak tekintetében szerezhet információkat, hanem a teljes folyamatról!