Rácsos kocsi egyedi igények alapján

Rácsos kocsi

Raktárakban sokszor szükség van arra, hogy bizonyos termékeknek ne csak tároló helyet biztosítsunk, hanem mozgatni is tudjuk azokat. A rácsos kocsi pontosan ezt oldja meg, ugyanis kerekei vannak, amelyeknek köszönhetően könnyedén arrébb lehet tenni, akár több métert is.

Így a benne tárolt vagy elhelyezett holmikat nem kell egyenként átpakolni és hosszabb távon is maradhatnak benne. A www.egyediacelteremk.hu munkatársai egyedi rácsos kocsi példányok elkészítését is vállalják, amelyeknek méretét egészen az adott termék adottságaihoz igazítják.

Amennyiben tudunk adni egy darabot, aminek alapján megtervezhetik a rácsos kocsi kialakítását, akkor annak megfelelően fogják meghatározni a tároló egységek szélességét, hosszát és mélységét is, de ha nem rendelkezünk ilyesmivel, akkor ők fognak egy modellt készíteni.

A munkafolyamatba már a tervezéskor is betekintést nyerhetünk és ha kell, a rácsos kocsi újabb és újabb módosításokon is áteshet, hogy végül a tökéletes prototípus jöhessen létre. A többi példány természetesen gyorsabban és kevesebb költséggel fog gyártásra kerülni.