A B1871 Mazda óvja az utasokat

Legyen a garázsban egy  B1871 Mazda
Legyen a garázsban egy B1871 Mazda

Amióta megkezdődött a kocsigyártás, a tervezők folyamosan azon dolgoznak, hogy biztonságossá tegyék a gépjárműveket. Ezért olyan biztonsági rendszert szereltek be, amelyik képes érzékelni, ha valaki ül a B1871 Mazda utas felőli oldalán. Egy kis szerkezet érzékeli a nyomást, és jelet intéz a légzsákrendszer felé, hogy baleset során ezen az oldalon is nyissa ki a zsákokat. Sajnos azonban gyakran előfordulhat meghibásodás.

Mivel ez az eszköz eléggé kitett helyen van, elegendő lehet egy nagyobb terhelés, esetleg egy hirtelen mozdulat, és máris tönkremegy a B1871 Mazda érzékelője. Általában két út áll előttünk ilyen esetekben, amelyik közül az egyik, hogy szakszervizbe megyünk, ahol majd kibontják az üléshuzatot és megjavítják a felszerelést.

Ez azonban eléggé hosszadalmas és költséges munka, valamint nem garantálja semmi, hogy nem történik ismét meghibásodás. Az interneten nagyon könnyen tudunk rendelni B1871 Mazda kiegészítő ülésfoglaltság érzékelőt, amelynek csatlakoztatása mindössze pár percet vesz igénybe, és sokkal olcsóbb.