Tetőtéri ablak sötétítő és fényelzáró rolók

Tetőtéri ablak sötétítő

Amennyiben Ön is beépítette a házának tetőterét és hatalmas tetőtéri ablakokkal valósította meg a tágas és fényes teret, akkor minden bizonnyal nyáron gyakran szembesül a felmelegedés problémájával, télen pedig a lehűlés ellen kell harcolnia. Ezeket könnyedén kiküszöbölheti a tetőtéri ablak sötétítő rolóival, legyen az sima árnyékoló vagy teljes fényelzáró változat.

A belső árnyékoló roló nemcsak a külső betekintés ellen véd, hanem hangulatossá teszi a teret, ráadásul védelmet nyújt az erőteljes napsütés ellen. A fényzáró roló ehhez képest a teljes fényelzárást biztosítja, ami nagyon jól jön akkor, ha valaki gyakran alszik nappal. Télen energiát spórol, nyáron pedig véd a melegtől.

A belső tetőtéri ablak sötétítő modellek mellett, létezik külső hővédő roló is, ami nem akadályozza a fény szabad áramlását, csupán az UV sugarakat veri vissza. Érdemes felkeresnie cégünket, mert munkatársaink kiváló termékeket tudnak kínálni Önnek. Ha szükséges, a javítását vagy teljes cseréjét is biztosítani tudják.