Hogy elkerülhető legyen a terhességi cukorbetegség

Terhességi cukorbetegség

Gyakran megtörténik, hogy a várandós kismamák pár kiló többletsúlyt szednek össze, mire megszületik a kisbabájuk. Az egészséges súlygyarapodás nem probléma, azonban a nagyobb többletsúly magában hordozza a terhességi cukorbetegség kialakulásának lehetőségét. Ezért tanácsos az alakorvoslas.hu weboldalon megtalálható Kismama programhoz csatlakozni a terhesség hónapjaiban, valamint utána is szükség lehet rá.

Ez egy rendkívül hatékony, orvos által kidolgozott program, ami segít a kismamáknak abban, hogy az egészséges súlygyarapodást ne lépjék túl, mert az rossz nemcsak nekik, hanem a babának is, tehát mindkettejüknek egészségi problémáik lehetnek. A programban megtudhatja azt is, miként táplálkozzon egészségesen annak érdekében, hogy se a terhességi cukorbetegség, se más jellegű gond ne jelentkezzen.

A program ajánlott mindazoknak, akik babát terveznek, de túlsúllyal küzdenek, várandós kismamáknak még akkor is, ha egyáltalán nincs súlyfeleslegük és szülés után azoknak, akik szeretnének újra jó formába kerülni.