Szauna a saját házában

Szauna mindenkinek

Nincs olyan ember, akinek télen ne esne jól teljes egészében felmelegíteni a testét. A szauna összes változata megfelelő megoldást nyújthat erre az óhajra.

A szauna.hu internetes áruházban hagyományos finn illetve infraszauna is kapható. Utóbbi működtetéséhez mindössze egy szabad konnektor is elegendő, viszont az finn üzemeltetéséhez valamilyen erre a célra kialakított speciális villanykályha szükséges. Nyilván ennek jóval magasabbak a használati költsége, de ez nem olyan, mint a fűtés.

Ennek nem kell szinte állandóan működnie, csak akkor, amikor szeretné. Mindkét szauna változat ajtaja hőálló edzett üvegből készült, ezért nem kell attól tartani, hogy megreped, esetleg széttörik a nagy meleg hatására.

A szauna szállítása egyszerűbb, mint azt, ahogy a megrendelő előzetesen gondolná, ugyanis kész elemekből tevődik össze és szerszám nélkül is nagyon gyorsan össze is lehet rakni a helyszínen. Az összeszerelési útmutatót követve, akár önállóan is szét lehet szerelni, majd összerakni egy másik szobában.