Jamaika utazás Bob Marley házához

Csodás panoráma

Időnként igazán kedvünkre való volna a lelassult, nyugodt élet, amikor mindenre, főleg magunkra van időnk. Ha mindezt egy gyönyörűséges helyen élvezhetnénk, az maga lenne a földi paradicsom.

Ezt kínálja nekünk a Jamaika utazás, vagyis trópusi esőerdőt, gyönyörű vízeséseket, valamint kristálytiszta tengert. Negril és környéke turistaparadicsom, szépséges zöldellő hegyek és gyors folyású folyók díszítik a sziget belsejét, amit mindenkinek látni kell.

A főváros, Kingston már egészen más képet mutat, ahol számtalan kulturális program látogatható meg, többek között az egyik látványossága Bob Marley háza, zenei relikviákkal, a híres zenész életét bemutató képekkel.

Tehát gyönyörű tájak, luxusszállodák és kulturális élmények várják azokat, akik a Jamaika utazást választják. Ha eldöntötte, hogy ide szeretne elutazni, akkor keresse fel a Morea Exkluzív utazási irodát, aminek a munkatársai kiválóan meg fogják szervezni ezt a nyaralást! A Jamaika utazás alatt élvezheti a strandolást, a napfényt és vízi sportokat egyaránt.