Részletes információk az infraszaunáról

Modern infraszauna

Már régóta egy szauna beszerzésén töri a fejét, de nem tudja melyiket válassza a piacon lévő típusok közül? Ne keresgéljen tovább, mert a modern és esztétikus infraszauna személyében megtalálta a tökéletes darabot! A fent említett eszköznek számos olyan pozitív élettani hatása van, amiről szinte csak szuperlatívuszokban beszélhetünk.

Gondos keresés után sem fog egykönnyen olyan berendezést találni, ami egyszerre tölt be egészségmegőrző, szépségápoló szerepet, mellette pedig a fogyást is elősegíti. Nem hiába emlegetik az infraszaunát a modern kor egyik legnagyobb vívmányának az egészségmegőrzés területén.

A fent említett szauna nagyban hasonlít a finn társához, azonban egy-két lényegi rész teljesen megkülönbözteti attól. Az infraszauna esetében a kívánt hőhatást az infrasugarak bőr alá juttatásával érjük el, míg klasszikus társánál ugyanez a végeredmény felöntéssel megy végbe. Így ebben az esetben a nehezen belélegezhető levegő a múlté, hiszen nem a környezetünk, hanem a testünk hőmérséklete emelkedik meg, ami izzadást eredményez.