Rendkívül hatékony az acerola kivonat

Acerola kivonat

Súlyos figyelmeztető jel lehet az immunrendszer legyengülésére az állandó fáradtság, a gyakran jelentkező betegségek, az influenza. A megelőzésre elég kevesen gondolnak, baj esetében viszont mindenki a leghatékonyabb készítményeket szeretné megvásárolni.

Jó, ha azért a prevenció érdekében természetes alapanyagokból előállított termékeket használunk, amilyen az acerola kivonat tartalmú WTN komplex kapszula, amit a wisetreenaturals.hu webáruházból szerezhetünk be. A készítmény támogatja az immunrendszert a magas C-vitamin tartalma által, az acerola a camu-camu gyümölcs kivonatából nyeri ezt a hasznos vitamint.

A hatékonyság növelése érdekében, a termék kiegészül olyan gyógyhatású anyagokkal, mint a bokros-, a hernyó- és a pecsétviaszgomba kivonat. Támogatják a szervezet működését az adaptogén gombák, növelik a védekező képességet a külső környezeti hatásokkal szemben, de a kimerültség ellen is segítséget nyújtanak.

Az acerola kivonat tehát kiváló az immunrendszer erősítésére, annak érdekében, hogy a betegségek távol maradjanak tőlünk. Vannak olyan betegségek, amelyek komoly nőgyógyászati problémákat is okozhatnak, mint például a cukorbetegség és az inzulinrezisztencia. Ezek közül megemlítjük a pajzsmirigy-alulműködést és az ösztrogéndominanciát.

Természetes módon támogatja a gyógyulás folyamatát a mio inozitol por, így érdemes mindenképpen adni neki egy esélyt. A fent említett webáruházból megvásárolható WTN myo-inozitol komplex kapszula termékenységi problémák esetén is támogatást nyújt, ugyanis hozzájárul a fertilitás fokozásához. A készítmény 6480 Ft és a doboz körülbelül 2 havi adagot tartalmaz, azaz 60 darab kapszulát.

Szedése által lehetőségünk van a mio inozitol por jótékony hatását használni, a fent felsorolt problémák megoldására vagy a tünetek enyhítésére. Tudni kell azt is, hogy 880 Ft feletti vásárlás esetében, teljesen díjtalan a kiszállítás. 15 800-19 800 Ft közötti összegnél WTN arcradírt és 2 darab WTN krémmintát kap ajándékba, tehát ez még egy ok, hogy ilyen értékben rendeljen.