Psyllium husk – a természetes sűrítőanyag

Psyllium husk

A különböző konyhai eszközök, technikák és módszerek lehetővé teszik, hogy változatos, finom és különleges állagokat, formákat és színeket hozzunk létre. A psyllium husk, közismert néven útifű maghéj kiváló zselésítő anyag, amit könnyen felhasználhatunk főzéshez és sütéshez egyaránt.

Bármilyen jellegű gyümölcsnél felhasználhatjuk, turmixoknál vagy tortáknál, mert megköti és dúsítja természetes módon, illetve főzés nélkül is betölti ezt a funkcióját. De amellett, hogy a psyllium husk révén kiiktathatjuk az összes kémiai jellegű sűrítőanyagot, nagyon hasznos a szervezetünknek is. Magas rosttartalma miatt javítja az emésztést és elősegítheti a fogyást.

Ezért mindazok, akik fogyókúráznak, iktassák be az ételeikbe ezt a különleges tulajdonságokkal rendelkező anyagot, mert finom, egyszerű és kiválóan tisztítja az emésztőrendszert! Ezek a kedvező hatások talán mindenkinek a javát szolgálhatják. Egy megfelelő állag elérése fél siker, ezért éljünk a psyllium husk egyedülálló jellemzőivel és élvezzük a finom ízeket!