A fog implantátum remek választás

Fog implantátum

Komoly problémák forrása lehet, amikor elveszítjük a rágóeszközeink egy jelentős részét. Amennyiben ez bekövetkezik, akkor minél hamarabb gondoskodni kell a pótlásról, mielőtt a megmaradt példányok elveszítenék a tartásukat és mozgásba kezdenének. A már jól ismert protézisekkel szemben, a fog implantátum maximális tartást és stabilitást biztosít, a rögzített mivoltának hála.

Miért pont ezt érdemes választani? Ha ellátogatunk a dentalcenterkelemen.hu webfelületre, akkor minden kérdésünkre választ kaphatunk. A már jó néhány évtized óta folyamatos fejlesztés alatt lévő fog implantátum biztonságos és még a cukorbetegségben, csontritkulásban szenvedők is élhetnek az alkalmazásával.

Többek között az aktív dohányzás sem számít kizáró oknak. A kezdeti lépésektől indulva, elég 72 óra, hogy végül a korona is felkerüljön a helyére. Amint ez megtörtént, a gyógyulási fázis sem tart sokáig, mivel nincs semmilyen felesleges feltárás. Az azonnal terhelhető fog implantátum az eredeti rágóeszköz kihúzását követően egyből beilleszthető.