Méhpempő betegségek kezelésére és megelőzésre

Méhpempő

Rengeteg betegséget, egészségügyi problémát éppen a szervezetbe bevitt és véletlenül bejutott szintetikus anyagok okoznak, ezért nem árt fenntartásokkal lenni a különféle gyógyszertári termékekkel szemben is.

Ajánlott természetes alternatívákat keresni, mint például a méhpempő, ami nemcsak egyes kórok kezelésében segíthet, hanem a megelőzésben is. A méhpempő bizonyítottan erős immunerősítő hatással bír, így érdemes ősz elején is bevetni kúra formájában, hogy a hideg időszakra jellemző betegségekkel is könnyebb legyen felvenni a harcot.

Ugyanakkor tudni kell, hogy ez a méhek által előállított és csupán a méhkirálynő, meg a lárvák által fogyasztott anyag gyulladáscsökkentő, baktériumölő és méregtelenítő hatású, ezért érthetően sok tünet kezelésében tud segíteni.

Többek között szív- és érrendszeri betegségek, asztma, magas vérnyomás, meddőség, Alzheimer-kór és szklerózis multiplex esetén is kiváló eredményekkel alkalmazták, akár kiegészítő kezelésként is. Tehát, a méhpempő használata mindenképpen megér egy próbát!