Az újra megjelnő Woodslands a Csepeltől

Woodlands a csepeltől

Mountain bike és trekking kerékpárok a fiatalabbaknak lettek kitalálva, akik nemcsak aszfaltos úton szeretnék használni a biciklijüket. A Woodsland a Csepeltől ezeket a típusokat alkotja meg, hogy hűséges társunk legyen, amikor túrázni indulunk vagy a városban használjuk.

Persze szóba jöhet a hegymászás is, amit egy nagyszerű váltószerkezet tesz sokkal kényelmesebbé, hogy egyszerűbb legyen a felfelé haladás. Általában 21 sebességgel vannak ellátva és ezzel minden körülményhez megfelelő tempót lehet diktálni. Igazán masszív kerékpárok, amelyek bírják a gyűrődést.

Különböző méretekben lettek legyártva: S, M, L így mindenki a magasságának megfelelően tud választani, hogy kényelmes legyen a közlekedés. A Woodlands a Csepeltől főként a kalandra vágyóknak lett tervezve, de ideális lehet bárkinek városban, falun, bárhol. A Woodlands a Csepeltől bőséges és színes kínálattal rendelkezik, tehát érdemes megnézni, hiszen mindenki talál megfelelő színt és méretet. Csak néhány kattintás szükséges a kinézett modell megrendelése érdekében.