Meg kell becsülni a fehér rumot!

Fehér rum

Kinézve az ablakon azt látjuk, hogy a hideg mindenhol érezteti a jelenlétét. Amennyiben vágyuk egy kis melegségre és kellemes íz-varázsra, akkor csukjuk be a szemünket és a kályha mellé leülve, kortyolgassunk fehér rum italt! Ha így teszünk, egyből a tengeren érezhetjük magunkat. A Karib térség területén nagymennyiségben készülő finomság hihetetlenül sokoldalú.

Gyakran használják fel különböző koktélok alapanyagaként, de még a süteményekbe is belekerülhet. A magas alkoholtartalmának hála, a fehér rum gyorsan átmelegíti a testünket. Éppen ezért jó, ha a téli időszakban mindig van kéznél néhány üveggel. A társaságba remek hangulatot visz, ami egy plusz indok ahhoz, hogy megvásároljuk.

Szerencsére ezért nem kell elmennünk egészen a szülőföldjére, mert már idehaza is számos változata elérhető, kedvező áron. Irány a diszkontital.hu weboldal és ismerjük meg a felhozatalt! A fehér rum egyedi csomagokban, megannyi kiszerelésben a miénk lehet, csak akarnunk kell. Minden cseppje igazi kincs, amit érdemes megbecsülni.