Almaecet diéta, egészséges étkezés és mozgás

Almaecet diéta

A fogyókúra és az álomalak elérésének hajszolása a mindennapjaink részévé vált. Ugyanakkor óvatosnak kell lenni és nem szabad bármilyen csodamódszereknek hinni, mert az egészségünk bánhatja. Az egészséges étkezés, a mozgás kell legyen mindig az alap és ezek mellett, főként a természetes hatóanyagoknak érdemes esélyt adni.

Például az almaecet diéta biztosan nem fog olyan mellékhatásokat okozni, mint egyes, hihetetlen fogyást ígérő termékek, hiszen ennek során teljesen natúr készítményt kell alkalmazni. Ugyanakkor az almaecet diéta is hatékonyabb, ha egyéb természetes összetevőket is bevet.

Például a Hillvital Fitt Ecet terméke az almaecet hatását bodzavirággal, rebarbarával, zsályával, fekete ribizlivel és levendulával fokozza, így még jobb eredmények érhetőek el általa. Minden étkezés előtt negyed órával 1 evőkanállal kell elfogyasztani belőle, 3 dl vízben feloldva. Az almaecet diéta nem ír elő minta étrendet, azonban oda kell figyelni a megfelelő folyadékbevitelre, valamint az egészséges étkezésre is.