Mancs őrjárat pizsama a gyermekek kedvence

Mancs őrjárat pizsama

A szerető gondoskodás mellett, a gyermekek nyugalmának és békés mindennapjaink elengedhetetlen feltétele a meghitt, barátságos, zavartalan környezet.

A kedvenc tárgyak, népszerű mesefigurák állandó jelenléte a gyerkőcök kiegészítőin, ruháin jókedvre deríti őket és kellemes közérzetet okoz. A Mancs őrjárat pizsama egyike lehet azon mindennapi viseleteknek, ami mosolyra fakasztja az apróságokat és derült, szép álmokat okoz. A minőségi ruhadarab finom anyagú, hiszen 100 % pamutból készült. A több méretben is elérhető, divatos rövid ujjú póló a mindennapi használatra lett kialakítva, kényelmével megteremti a nyugodt, békés alvás alapfeltételeit.

A Mancs őrjárat pizsama felületén a három közkedvelt figura, Chase, Marshall és Rubble látható, építész, rendőr és tűzoltó szerelésben. Vidám, élénk színeivel hódítja meg a kicsik szívét, így szinte garantált, hogy hamar az egyik kedvenc ruhadarabbá fog válni. A sokáig megőrizni kívánt minőség érdekében, az anyag mosása és vasalása kifordított állapotban javasolt.