Korszerűséget kínál az ADSL szolgáltató

ADSL szolgáltató
ADSL szolgáltató

Hazánkban egyre több szolgáltató dönt a modern és megbízható technológiák mellett, legyen szó televíziós. internetes vagy épp telefonos csomagokról. A korszerűséget az ADSL szolgáltató ebben a technológiában látja.

De mit is takar ez? Nyugaton már több éve ez biztosítja a megfelelő kapcsolatot, ami nem jelent mást, mint egy olyan csavart rézérpárú telefonkábelt, ami a hagyományos megoldásokhoz képest nagyobb sebességre képes.

A modern jelleget igazolja, hogy bizonyos típusok 12 Mbit/s sebességre is képesek, sőt, egyes fajták elérhetik a 24 Mbit/s elméleti maximális letöltést is. Egyértelmű, hogy ez teljes mértékben túlszárnyalja a régi megoldásokat, amik csak ennek a töredékét nyújtották.

Melyik ADSL szolgáltató tudja a pozitív kvalitásokat nyújtani? Érdemes lehet ellátogatni a www.invitel.hu honlapra, ahol temérdek egyedülálló ajánlatot lehet megtekinteni. A sikert itt azt is biztosítja, hogy nem csak a megbízhatóság adott, hanem a roppant reális árak is, aminek rengeteg kliens semmiképp sem tud ellenállni.