Az igazi nedű a szálas tea

Szálas tea
Szálas tea

Tény és való, a tea egy roppant egészséges ital, azonban ez csak abban az esetben jelenthető ki, ha az minőségi. Ezen kvalitást a szálas tea tudja garantálni, az a típus, amelyik Ázsia számos országában egyet jelent a népszerű nedűvel. Magyarországon sokszor ez abszolút új finomságnak bizonyul, még azok körében is, akik magukat nagy teafogyasztónak tartják.

Nyugodtan kijelenthető, ez roppant távol áll a filteres verziótól, amit nem árt megismerni, hogy kiderüljön, miért nem annyira jó választás. Ez a típus nem más, mint a szüretek után megmaradt, összeszáradt régi levelek és bizonyos szárak keverékéből porrá darált anyag. Ez sajnos a gyomornak igen káros csersavon kívül nem sok hatóanyagot tartalmaz.

Ezzel szemben, a szálas tea valóban minőségi, hiszen az örökzöld cserje jótékony, fiatal hajtásaira és rügyeire támaszkodik, mint lényeges alapanyagok. A szálas tea szerencsére hazánkban is kapható és az igazán megbízható forrását a www.teahaz-ajandek.hu honlapon található cég jelenti, ami számos típust forgalmaz.