Kipróbált már egy sétarepülést Budapest felett?

Sétarepülés Budapest felett

Budapest vitathatatlanul Európa egyik legszebb és leggyakrabban látogatott városa. Azonban ez nem csupán lentről nézve csodálatos, hanem fentről is, egy repülőből. Ha még soha nem repült a főváros felett, akkor itt megnézheti, hogy hogyan pótolhatja ezt be: https://elmenyplaza.hu/elmeny/setarepules-valaszthato-utvonalon.

Aki már élt ezzel a lehetőséggel, pontosan tudja, hogy miről van szó és miért is éri meg legalább egyszer kipróbálni ezt. A repülés iránti vágy, a felfedezés és az izgalom általában mindenkit vonz. Ez az érzés megkétszereződik és erősebbé válik, amikor mondjuk a meseszép Budapestről van szó. A fent említett cégnek hála, sokak vágya beteljesedhet.

Teljes mértékben ajánlott repülővel felfedezni a magyar főváros szépségeit, nevezetességeit, lakókörnyezetét és festői tájait. Száz százalék, hogy mindenkinek tátva marad a szája attól, amit lát. Ezt a szolgáltatást nemcsak magának kérheti az ember, hanem ajándékba is adhatja a kedvesének, apukájának, anyukájának, gyermekének, legjobb barátjának vagy épp munkatársának.

Nem is kétséges, hogy a repülés szabadsága azoknak, akik ezt be merik vállalni, az egyik legkiválóbb ajándék lehet, amelyik egy leírhatatlan, felejthetetlen élményt nyújt. Az ember a pilótafülkében közelről figyelheti a pilóta tevékenységét, hallja az irányítótoronyból jövő utasításokat, sőt, megismerheti a bonyolult műszerfalat is.

Ennek a kalandnak nem szabad nemet mondani, és igenis tanácsos átélni a szabadság páratlan élményét több száz méterrel a föld felett, a felhők között. Akit ez érdekel, az jól teszi, ha vállalattal a program előtt legalább két héttel felveszi a kapcsolatot és időpontot egyeztet. Az érdeklődő saját maga tervezheti meg az útvonalat, persze a pilótával egyeztetve.

Ennek köszönhetően mindent megnézhet fentről, ami csak szeretne. A szolgáltatás maximum három fő 15 perces sétarepülését takarja. A részvétel alsó korhatára 6 év. 18 év alatt szülői hozzájárulás és kíséret szükséges. Érthető okok miatt, nagyon rossz időjárási viszonyok esetén a programot egy másik időpontra kell tenni.