Huzat ellen hasznos az ajtó kitámasztó

Ajtókitámasztó
Ajtókitámasztó

Sokan használnak az ajtó kitámasztására ütközőt. Illetve használnának, ha tudnák hol lehet megvásárolni. Nálunk! Ugyanis az ilyen kis praktikus dolgokra nem egyszerű rátalálni, pedig igazán hasznosak és sok bosszúságtól kímélik meg az embert. Az ajtó kitámasztó króm, réz és nikkel kivitelben készül.

Ezek mellett vannak olyan modellek is, amelyek ütközővel is kombináltak. A modern tervezésű, fémből készült ajtó kitámasztó mágneses, csavarral szerelhető a padlóba, illetve az ajtóra. Ezzel a megoldással, az ajtót a mágnes tartja nyitva.

A szereléshez szükséges csavarokat is szállítjuk. A támasztó rugóval is ellátott, ami védi az ajtót a nagyobb ütközéstől, illetve amennyiben üveg van benne, akkor a töréstől. Ugyanis amikor esetleg a szél vagy huzat csapja az ajtót, könnyedén betörhetne az üveg, ha nincs a rugós megoldás.

Ez mindenképp csillapítja az ütést. Gyakran a gyermekek sem ismerik a kíméletet és nagy erővel csapják az ajtót. Ez ellen is véd az ajtó kitámasztó. A szerelés egyszerű, de minden darabhoz használati és szerelési útmutató is van.