Hogyan legyünk szinglik New York utcáin?

Hogyan legyünk szinglik?
Hogyan legyünk szinglik?

Izgalmas és szórakoztató filmekben idén nyáron sem lesz hiány. Az amerikai filmgyárak csak úgy ontják magukból a vígjátékokat, amelyek vidámságot csempésznek az estékbe.

Hogyan legyünk szinglik az egyik legújabb alkotás, ami humorban és romantikában egyaránt bővelkedik. Ezért izgalmas szórakoztatást nyújt bárkinek, aki kedveli az ilyen stílusú filmeket. A Hogyan legyünk szinglik két New York-i, egyedülálló lány kalandjain keresztül ismerteti meg a nézőket ezen lét előnyeivel és árnyoldalival.

A frappáns beszólásokkal, fanyar humorral és egy kis érzékiséggel tarkított alkotás fergeteges estét ígér mindenkinek. A két fiatal hölgy számtalan kalandba keveredik, miközben az igazi szerelmet keresik New York utcáin és szórakozóhelyein, sőt, még a saját munkahelyükön is.

Azonban rájönnek, hogy hiába hajszolják az igazit, az majd magától is rátalál, ha eljön az ideje. Addig viszont minden lehetséges módon kiélvezik a szingli élet előnyeit. Hogyan legyünk szinglik már DVD és Blu-ray lemezen is megvásárolható az áruházakban és webshopokban.