Esztétikai tervezés a hair transplant clinic-nél

Hair transplant clinic

Amikor valamilyen esztétikai beavatkozásról, szépészeti műtétről van szó, akkor nem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy milyen végeredmény szeretne. A hair transplant clinic a páciens igényeit szem előtt tartva készíti el a technikai és az esztétikai terveket.

Ez utóbbi azt jelenti, hogy a beültetés helyét ki kell jelölni, valamint meg kell határozni a hajvonalat. Ez egy egyáltalán nem egyszerű feladat, hiszen a hajvonalnak tükröznie kell az eredeti állapotot.

Nem lehet túlságosan közel a homlokhoz, de nagyon hátul sem lehet. Ha úgy gondolja, nyugodtan vigyen egy fényképet az eredeti, dús hajáról. A kép alapján a szakértők körülbelül meg tudják rajzolni a beültetéshez használt hajvonalat. Természetesen mivel a haj még nőni fog, ezért a graftok nem a tökéletes helyet fogják jelölni.

Ha egy teljesen hajjal fedett fejtetőt megnéz, akkor is észrevehető, hogy a vonalak nem teljesen szabályosak. A hair transplant clinic szakértői a graftokat különféle dőlésszögekben helyezik be az új helyükre. Ezáltal egy természetes hatást fognak elérni.