Aquafitness eszközök és felszerelések vízi használatra

Aquafitness eszközök és felszerelések

Újabban egyre többféle mozgásforma közül választhatnak azok, akik karban akarják tartani a testüket. Az aquafitness eszközök és felszerelések nagyon keresettek a Tactic Sport weboldalán, hiszen a segítségükkel sokkal hamarabb látható az eredmény.

A súlyzóknak köszönhetően, igazán mutatóssá válnak a karok, az úszóöv pedig a deréktáji felesleges kilók leadásában segít. Úszómellény elsősorban azoknak kell, akik nem tudnak olyan jól úszni.

Az aquafitness eszközök és felszerelések között találhatunk még lábsúlyt is, ami pont kapóra jön a vádli és a comb formálásánál. A speciális kesztyű segítségével nem kell attól tartani, hogy a sporteszközök kicsúsznak a kézből.

A honlapon kapható még vízi-nudli, erősítő gumipánt és tornabot. Többféle árkategóriában lehetséges a vásárlás. Az aquafitness eszközök és felszerelések többsége raktáron van, ezért csak néhány esetben van szükség az előrendelésre. A csomag 2-3 munkanapon belül biztosan megérkezik. A termékek segítségével pedig már indulhat is a vizes torna!