Az illatos és ízletes jázmin rizs ára

Jázmin rizs ár

Dél-kelet Ázsiában honossá vált jázmin rizs a nevét a kellemes aromájáról kapta, amit akár 1-1,5 évig is megőrizhet. A lágy textúrával rendelkező hosszú szemű rizs igen közkedvelt az egészséges életmód követőinél. Mindenkinek megfizethető összegnek számít a jázmin rizs ár, nemcsak azoknak, akiknek fontos az egészségtudatos táplálkozás.

A Bulkshop üzleteiben a 2 kg csomag már 1.180 Ft-tól elérhető. Magas a szénhidrát és a fehérje tartalma. A vitaminokban gazdag jázmin rizs nagyban hozzájárul a koleszterinszint szabályozásához, tiamin tartalma pedig fokozza a szellemi teljesítőképességet. Nyugtatja az idegrendszert, elősegítve ezáltal a megfelelő működését.

A jázmin rizs nagy szerepet vállal az immunerősítésben és a vérképzésben. Konyhai alkalmazása változatos, leginkább köretként érdemes tálalni az ázsiai ételekhez. Könnyen és hamar elkészíthető, a főzés során a rizs szemei nem tapadnak össze, szépen peregnek. A jázmin rizs ár elérhető azoknak, akik szeretnének kipróbálni egy különleges és egzotikus terméket.