Az élőflórás ital jótékony hatásai

Természetes élőflórás ital
Természetes élőflórás ital

Az Emóció egy különleges italkészítmény, ami tulajdonképpen az emberek jobb közérzetéért felelős. Ez az élőflórás ital számos jótékony hatást gyakorol az emberi szervezetre. A készítményről annyit érdemes megjegyezni, hogy 100%-ban természetes összetevőket tartalmaz.

A meggy, feketeszőlő és a ribizli héj kivonata nagymennyiségben tartalmaz antioxidánsokat, ezek pedig mind az immunrendszert erősítik. Az Emóció 7,84 élőflórás ital fogyasztója sokkal immunisabb lesz a különféle megbetegedésekre, így például a náthát is képes elkerülni.

Ezt az italt a Magyar Természetgyógyászok szövetsége is mindenkinek ajánlja. Felnőttek, gyermekek és még a várandós anyukák is nyugodtan beiktathatják az étrendjükbe, ráadásul más gyógyszerekkel együtt sem okoz gondot. Az élőflórás ital elősegíti az emésztést, így a reggeli székelés is könnyebb lesz, ezáltal csökken az aranyér kialakulásának kockázata. Az emberi szervezetre az élőflórás ital kifejezetten jótékony hatással van, ezért érdemes mindennap fogyasztani a kellő mennyiséget.