Az Asus ZenBook maga az innováció

Asus ZenBook

A modern technikai fejlesztéseknek hála az Asus ZenBook egy olyan újgenerációs laptop formájában érhető el, ami teljesen illeszkedik a mai mobil igényekhez. A hordozható számítógépek új korszakot nyitottak meg, amivel egyszerűbbé vált a különféle irodai feladatok elvégzése.

Legyen szó munkáról, vagy tanulásról, már nem kell helyhez rögzítve lenned, hiszen bárhová magaddal viheted a készüléket. Az internet segítségével pedig az ügyintézés kényelmesen kattintással elvégezhető.

Miért dönts az Asus ZenBook mellett?Asus ZenBook

Nagyon hatalmas választék áll rendelkezésedre a laptopok világát illetően, így könnyedén elveszhetsz a bőséges kínálatban. Az Asus ZenBook ugyanakkor megragadja fantáziádat, hiszen egy olyan új generáció tagja, amit alapos fejlesztések mentén alkottak meg.

A prémium minőségű alapanyagok felhasználása teljesen alapvető feltétel volt, de ezen kívül az innovációk alkalmazása került az előtérbe. Sokkal egyszerűebb kezelhetőség, nagyobb ellenállás a külső behatásokkal szemben. A végeredmény pedig egy olyan munkatárs, akire mindenki vágyik.

Asus ZenBook S UX391UA-EG030TAsus ZenBook

A mesterien kidolgozott termék, ultra vékony házzal rendelkezik, így biztosan nem jelent majd problémát a szállítása. A körkörösen csiszolt alumínium szerkezet gondoskodik a megfelelő merevségről és tartásról. 12,9 milliméteres vastagsággal rendelkezik és 1 kilogramm a teljes tömege.

Műszaki adottságok

Az Asus ZenBook S UX391 megalkotásakor a kis méret és vékony kialakítás mellett egy további célkitűzés a magas teljesítmény volt. Komoly fejlesztések kezdődtek meg és az eredmény magáért beszél.

8 GB operációs memória, Intel UHD Graphics 620 videokártya kapot benne helyet. Az Intel Core i7 8550U Kaby Lake R processzor 1,8 GHz (1 800 MHz) frekvencián dolgozik. A Képernyő mérete 13,3″”, valamint 512 GB belső tárhellyel rendelkezik.Asus ZenBook

A világító billentyűzet, minden kétséget félretéve nagyon dizájnos megoldás Asus ZenBook esetében. Az újlenyomat leolvasó segítségedre lesz, hogy az adatok biztosan ne kerüljenek rossz kezekbe.

Legyen tiéd az Asus ZenBook

Egy ilyen kivételes készülékkel, amilyen az Asus ZenBook egyszerűen öröm lesz dolgozni. Élvezd az innováció minden előnyét és kényelmessé a hétköznapjaidat.