A hevederzár szerelés plusz védelmet ad

Hevederzár szerelés
Hevederzár szerelés

A hevederzár egy költséghatékony megoldás az nyílászárók biztonságának növelésére. A falba zárt reteszei megtartják az ajtót, így ellenállóbbá téve a feszítés, rúgás, pajszer ellen. A hagyományos ajtók, ezen behatásoknak szinte azonnal megadják magukat, még a több pontos zárszerkezetűek is, ezért a hevederzár szerelés igen hasznos lehet.

Azt is szokták mondani, hogy a hevederzár szerelés egy normál nyílászáróra olcsóbb opció a biztonsági ajtók helyett. A kijelentés egészen helytálló, hiszen a megfelelően beszerelt hevederzár ugyanúgy eltántoríthatja az illetéktelen behatolókat, mint egy biztonsági ajtó látványa.

Ehhez természetesen szakértő segítségre van szükség, hogy a megfelelő irányú, méretű és típusú modell kerüljön beszerzésre, valamint a biztonsági szabályoknak és akár a biztosító társaságok előírásainak megfelelő beépítés menjen végbe. Amennyiben hevederzár szerelés lehetőségét fontolgatja, akkor keresse fel a www.zarnyitas-lakatos.hu weboldalt, ahol profi segítséget kaphat, akár azonnal is!