A beszerzési rendszer rendet teremt

Beszerzési rendszer

A vállalatirányítási rendszerek különféle modulokból épülnek fel, amelyek a cégek egyes tevékenységeire fókuszálnak. Például van külön beszerzési rendszer, amivel a beszerzési előrejelzésektől a bejövő számlákig minden egyszerűen nyomon követhető. Ez nagyon hasznos, hiszen nem kell papíralapú dokumentumok között kutatni, ha valamelyik adatot elő szeretnénk keresni, hanem a megfelelő funkcióval, pillanatok alatt megjeleníthetjük.

Az új bejegyzések ugyanilyen könnyedén felvihetőek és a hozzájuk kapcsolódó bejegyzések, bizonylatok automatikusan létrejönnek, így egészen minimális erőfeszítéssel elvégezhetőek és kézben tarthatók ezen, az egyáltalán nem egyszerű beszerzéssel kapcsolatos feladatok.

A beszerzési rendszer megakadályozza, hogy káosz alakuljon ki, ugyanis olyan átlátható és bárki által elsajátítható struktúrát kínál, amivel akarva sem lehetne bajt okozni. Minden dokumentum csak egyszer fog szerepelni, de a beszerzési rendszer bármelyik funkciójából elérhető, így a többszörös létrehozása és a kavarodások is elkerülhetőek.