Túrázáshoz is megfelelhet a Tissot karóra

Tissot karóra
Tissot karóra

A jó idő remek alkalmat nyújt arra, hogy kicsit kimozduljunk otthonról és elmenjünk, akár több napig tartó túrára is. A természetben aztán bőségesen lesz rá időnk, hogy kitisztuljon a fejünk és energiát gyűjtsünk az újabb munkás hétköznapokhoz. A felkészüléshez hozzátartozhat egy Tissot karóra kiválasztása is.

Erre gyakran szükség lehet, hiszen egy nagyobb séta esetén, akár a hegyekben vagy az erdőben gyorsan lemerülhet a telefon és ha nincs más, akkor csak a Nap állásából tudhatjuk pontosan mennyi az idő. Van, aki képes így is meghatározni a napszakot, de egy Tissot karóra kicsit pontosabb lehet ennél. A minőségi márkából nagyon sok típus megtalálható az üzletek polcain.

Amennyiben tényleg arra akarjuk használni, hogy társunk legyen a nagyobb utak során, akkor megéri a sportos kialakítás mellett letenni a voksot. A Tissot karóra rendelkezik azokkal a hasznos kepeségekkel, amelyekkel egy ilyen terméknek kell, így akár több méterig vízálló, valamint jól bírja a terhelést. Viszont, ami a legfontosabb, hogy mindig mutatja az időt.