The Hive Hostel a Dob utcában

The Hive Hostel
The Hive Hostel

A hetedik kerület nagyon népszerű a turisták körében, mert innen könnyen elérhetőek Budapest fontosabb pontjai. A http://thehive.insta-hostel.com/ oldalon találhat egy olyan szállást, amelyik ebben a környezetben helyezkedik el.

A The Hive Hostel tökéletes a fiatal utazóknak, mert itt sokféle szoba közül lehet választani. A recepció 0-tól 24 óráig elérhető, tehát a vendégek nem maradnak magukra a problémáikkal. A http://thehive.insta-hostel.com/ honlap adatai szerint minden rendben van a biztonsággal.

A helyiségek mind kényelmesek és tágasak, ezért a vendégek jól érzik itt magukat. A modern berendezési tárgyak biztosan elnyerik majd a fiatalok tetszését. A http://thehive.insta-hostel.com/ oldalon megadott információk szerint van felvonó is a hostelben, ami jó hírt jelent a kerekes székeseknek is.

Ne feledkezzünk meg arról sem, hogy van egy kis kert is a The Hive Hostel mellett, ahová bármikor ki lehet ülni. A tisztasággal sincsenek itt problémák, ezért bátran felkereshető a The Hive Hostel Budapest városában.