TELC szóbeli a céljaid eléréséhez

TELC szóbeli

A BeHappy iskolában, egy sikeres próbanyelvvizsgát követően, teljes körű TELC angol nyelvvizsga felkészítésén is lehetőséged van részt venni. Ez írásbeli, valamint TELC szóbeli vizsgából áll. A TELC szóbeli magába foglalja a hallás utáni szövegértést, illetve a beszédkészséget.

Erre a felmérőre a célirányos felkészítő tanfolyam mindig a következő nyelvvizsga időpont előtt 10 héttel indul, ezért már lehetőleg 3-4 hónappal a kiszemelt dátum előtt tanácsos érdeklődni. Minden TELC angol nyelvvizsga előtt 10 héttel, heti 2 órában felkészítő kurzus indul, aminek keretében gyakorlásra kerül az összes írásbeli felmérő típusfeladat. Abban az esetben, ha úgy érzed, már mindent tudsz egy

középfokú felmérőre, elengedhetetlen a felkészítő kurzus mellett, heti 1 alkalommal szóbeli gyakorló órára járnod. Minden további információt megtalálsz az írásbeli és a TELC szóbeli vizsgát illetően, ha belépsz a behappynyelviskola.hu weboldalra. Látogasd meg minél hamarabb, tájékozódj, tanulj és érd el a kitűzött céljaidat!