Találja meg az alakjához illő divat nadrágot!

Divat nadrág
Divat nadrág

Bár egy hölgyet nem az öltözködés alapján kell megítélni, mégis sokat elárul a személyiségéről. Ez nemcsak abban nyilvánul meg, hogy mennyire drága ruhákban jár, hanem miként párosítja ezeket és mennyire illeszkedik az alakjára. Vegyük példának a divat nadrág idézőjeles, ám ajánlottan betartandó viselési szabályait!

A körte alkattal rendelkezőknek, vagyis mikor a csípő szélesebb a vállnál, előnyös a sötét, egyenes szabású nadrág, ezzel elérhetik, hogy karcsúbbnak nézzen ki a csípő és a comb. Az alma alkatra leginkább jellemző a széles váll, a nagyobb mellbőség és szélesebb hasi tájék.

Az ilyen alkatú nőknek ajánlott a csípőfarmer, hátsó zsebekkel javasolt, mindezt világos színekben. A homokóra alak a legarányosabb mindegyik közül, váll és csípő nagyjából egyforma széles, a derék pedig tökéletesen karcsú. Ennek a női alaknak jól áll a kissé bővülő divat nadrág, mivel így egyensúlyba lehet hozni a szélesebb csípőt a lábakkal. Kerülendő azonban a túl bő szabás, hiszen elrejti a test ideális íveit.