Szeretettel várja a Loffice Coworking Rendezvény központ

Loffice Coworking Rendezvény központ
Loffice Coworking Rendezvény központ

Nyilván nagyon izgul, ha úgy döntött, hogy magára vállalja egy nagyszabású esemény megrendezését. Ha még nincsen sok tapasztalata ezen a téren, akkor azt tanácsoljuk, hogy mindenképpen egy olyan helyet keressen, ahol a csapat profi segítséget tud Önnek biztosítani! A Loffice Coworking Rendezvény Központ tökéletes választás lehet ebben az esetben, ezért feltétlenül vessen egy pillantást a honlapra! Jól látható, hogy többféle tér közül is választhat, az esemény milyenségétől függően.

A Cloud Rendezvénytér elsősorban akkor fog tetszeni Önnek, ha kedveli a tágas, modern és világos helyeket. A Loffice Coworking Rendezvény Központ gasztrótere abban az esetben jelenthet jó választást, ha imádja a design bútorokat és az elhúzható üvegfalakat. Szót kell ejtenünk a Salétromtérről is, amely pár évvel ezelőtt megnyerte az Év Design Irodája Díjat. A Loffice Coworking Rendezvény Központ árai is fel vannak tüntetve a letölthető katalógusban, ezért tisztában lehet vele, hogy mennyi pénzt kell fizetnie óránként a bérlésért.

Felhívjuk a figyelmét arra is, hogy igény esetén tárgyalók is a rendelkezésére állnak, ha egy hivatalos eseményt szeretne megszervezni. A http://budapest.lofficecoworking.com oldal adatai alapján a Box mobilizálható falakkal, design székekkel és egyéb érdekességekkel várja a bérlőket. Az irodában természetesen van internet, nyomtató, szkenner, fénymásoló és Flipchart is. A http://budapest.lofficecoworking.com weboldalon arról is tájékozódhat, hogy mennyiért bérelhető ki egy órára a stílusosan berendezett Cube tárgyaló.

Ez a hely elsősorban akkor jelenthet jó választást, ha viszonylag kevesebb vendéget szeretne hívni. A világos tárgyaló várhatóan elnyeri majd az ügyfelei tetszését is. Érdemes megemlítenünk azt is, hogy egyes bútorok újrahasznosított anyagból készültek. A http://budapest.lofficecoworking.com honlapon megadott adatok alapján a legtöbb rendezvénytér a Paulay Ede utcában van, amely Budapest központi részén helyezkedik el. Az oldalon arról is tájékozódhat, hogyan juthat el autó vagy tömegközlekedés segítségével erre a helyre.