A számkódos kapunyitó plusz védelmet nyújt

Számkódos kapunyitó

A nyílászárók automatizálása nemcsak a kényelmet szolgálja, hanem nagyobb biztonságot is nyújt, mint egy sima, manuális rendszer. Hiszen a számkódos kapunyitó amellett, hogy lehetővé teszi az autóból való kiszállás nélküli ki- és behajtást, az illetéktelen behatolóknak is megnehezíti a dolgát.

Míg egy normál zár már nem jelent akadályt a betörőknek, illetve csak idő kérdése, hogy melyiken mennyi idő alatt jutnak be, addig a számkódos kapunyitó sokkal nagyobb fejtőrést okoz. Sokan meg sem próbálkoznak ilyen rendszeren átjutni, mert olyan sok időbe telne, hogy igencsak megnőne a kockázat a lebukásra, mert valaki észrevenné az ügyködésüket.

Aki pedig vállalkozik a számkódos kapunyitó feltörésére, az is sokkal nagyobb rizikót kell vállaljon, ami egyéb biztonsági intézkedésekkel még fokozhatunk is. Tehát, több szempontból is érdemes a modern technológia eszközeivel élnünk.

A Door System webáruházban pedig megismerhetjük a különféle lehetőségeket, amelyekkel már nemcsak a komfortot maximalizálhatjuk, hanem a biztonságunkért, illetve az értékeink megőrzéséért is sokat tehetünk. Ugyanakkor ezek a rendszerek is csak akkor nyújtják a tőlük várt legmagasabb szintű szolgáltatást, ha minden elem megfelelően működik.

A tolókapuk esetében még a kapu középső ütköző is tökéletes szögben kell rögzítésre kerüljön, mert ha egy kis rés is keletkezik, akkor az meggyengíti az egységet és lehetőséget nyújt a szemfüles betörőknek a bejutásra. Éppen ezért, ha valami nincs rendben a kapu középső ütköző állapotával, akkor azonnal újat kell beszerezni és szakértő segítséggel helyettesíteni a régit.

Szerencsére a Door Sytem kínálatában még ez az aprócska alkatrész is megtalálható, így komolyabb költségek és felesleges elemek megvásárolása nélkül lehet orvosolni a problémát. Sőt, nemcsak a kapu középső ütköző pótolható itt, hanem bármelyik másik alkatrész is, a motortól a vezérlőn át a görgőkig. Ha pedig felvesszük a kapcsolatot az oldal munkatársaival, akkor egyedi megoldásokat is tudnak kínálni.