Szabaduló szoba Budapest gyerekeknek jó kikapcsolódást nyújt

Szabaduló szoba Budapest gyerekeknek

Egy családban mindig felmerül az a kérdés, hogy mi legyen a hétvégi program. A szabaduló szoba Budapest gyerekeknek egyre kedveltebb Magyarországon, ezért rengetegen szeretnék kipróbálni a Mindquest pályáit.

Nehéz választani a jobbnál-jobb küldetések közül. Nagyon népszerű a gyémántrablós pálya, ahol ki kell cselezni a biztonsági rendszert különféle rejtvények megoldásával. Aztán ott van még az őserdei küldetés, ahol egy szörny elszabadulását kell megakadályozni.

A szabaduló szoba Budapest gyerekeknek akkor is jó választás, ha valaki inkább a komolyabb témákat szereti. Lehetőség nyílik egy pokolgép felrobbanásának megakadályozására, illetve egy párhuzamos dimenzióból való kitörésre. A mesterséges intelligencia legyőzése nem egyszerű, de nem is lehetetlen.

Ezek a küldetések értelemszerűen a nagyobbaknak valók. Mindenképpen kell a szülői segítség is a rejtélyek megoldásához. Így fejlődhet a logikai készség és az ügyesség. A szabaduló szoba Budapest gyerekeknek bármikor kipróbálható, ám előtte időpontot kell kérni.