Sokat számít a vállalkozói tanfolyam

Személyszállító tanfolyam

Sokan keresik a megfelelő képzéseket, amikkel garantálhatják, hogy a vállalkozásuk továbbra is tökéletesen működjön, a helyes vezetésnek köszönhetően. A vállalkozói tanfolyam csupán 5 tesztlap kitöltéséből áll. Az így kapott bizonyítvány érvényes lesz külföldi és belföldi személyszállítás céljából is.

A jelentkezéshez nincs szükség speciális okmányokra, egyszerűen csak a személyi és a lakcímbejelentő kártya kell, illetve az korábbi képzés bizonyítványa.

Ahhoz, hogy a vállalkozói tanfolyam sikeres legyen, kivétel nélkül meg kell jelennünk, mindenegyes alkalommal az órákon. Amennyiben már rendelkezünk egy belföldi képesítéssel, akkor a tanfolyam elvégzése után is belföldi képesítéssel fogunk rendelkezni, ami nem terjed ki külföldre.

Hogyha a személyszállítást mi magunk szeretnénk végezni, akkor ne felejtsük el a GKi autóbuszvezetői tanfolyamot sem, mert erre csak ebben az esetben leszünk jogosultak! Nem feltétlenül érdemes a vállalkozói tanfolyamot a lakhelyünkhöz közel keresni, mert a Transzport Studiumnál biztosan olcsóbbat fogunk találni.