A sittes zsák rendkívül sokoldalú

Sittes zsák

Ezt a kelléket nagyon sok helyen alkalmazzák. A kisebb méretű sittes zsák számos helyiségben használható a kukákban. Például papírhulladék gyűjtőbe, konyhákba, folyosókon, vagyis szinte bárhol, ahol szemetes található. Nagy pozitívuma természetesen az, hogy a belehelyezett szemét könnyebben kezelhető, mellette kevesebbet kell a hulladéktároló takarításával foglalkozni.

A nagyobb terjedelmű darab nemcsak szemét tárolására felel meg, hanem különböző termékek csomagolására, különválogatására is. A sittes zsák megrendelhető az online áruházakból, akár nagyobb mennyiségű tételben is. A vásárlók között vannak cipőgyártó, játékgyártó cégek, kórházak, szállodák, éttermek, stb.

A kiválasztásánál fontos tudni, hogy milyen méretre van szükség, ehhez az adott kukát vagy kukákat meg kell mérni, illetve azok nyílásának kerületét. Fontos továbbá, hogy a sittes zsák megfelelő vastagságú legyen, mivel nem minden szemét jellege, anyaga egyforma, hiszen a keményebb dolgoknak vastagabb termék kell. A papírhulladéknak elég a vékonyabb is.