Prémium minőségű, ballonos Szentkirályi ásványviz és bérelhető vízadagoló

Megfelelő napi folyadékbevitel
Megfelelő napi folyadékbevitel

Észrevette már, hogy mi történik a szervezetünkkel, ha nem iszunk elég vizet? Ha nem megfelelő a folyadékbevitel, akkor a koncentráció csökken, az érzékenyebbeknél érkezhet a fejfájás. Igyon meg óránként egy pohár finom, hűs ásványvizet, és könnyedén meglesz a napi ajánlott mennyiség. Nagyban megkönnyíti a helyzetet, ha van a közelben egy vízadagoló, amire ha csak ránéz, szinte megkívánja a mindig friss, finom ásványvizet.

További előnye, hogy nem kell az ásványvizes palackokat kartonszám cipelni, és az üresek gyűjtéséről sem kell gondoskodni. A Reginaqua Kft házhoz szállítja a prémium minőségű, ballonos Szentkirályi ásványvizet és az igény szerint kiválasztott vízautomatát is. Szigorúan ellenőrzött minőségű ásványvizet ihat bármikor, az üres ballonokat pedig amíg a minőségük engedi, újratöltik.

A Reginaqua Kft által kihelyezett vízadagoló kérhető meleg vizes vagy szénsav adagolós változatban is. Vízadagolóik a legnagyobb melegben is képesek egyenletesen hűs vizet adni, de egy jó kávéhoz vagy finom teához sem kell a vízmelegítéssel bajlódni, mert azonnal kellően meleg vizet engedhet a csészébe. A Reginaqua Kft-nél a vízadagoló bérbevételre is van lehetőség. A kiszállítás az ország egész terültén működik.