Pompás dizájnnal bír a pénztárca női típusa

Pénztárca női

Az apróbb kiegészítők nagyon fontosak a hölgyeknek, úgyhogy a kártyatartó tok vagy a pénztárca kiválasztása is nagy műgonddal történik.

A pénztárca női változatban több színben és modellben vásárolható meg a penztarca-store.hu webáruházból, ahol sok híres gyártó árucikkeit találja a látogató. Érdemes ezt a webshopot választani, annál is inkább, mivel 9900 Ft feletti vásárlás esetén ingyenes a házhozszállítás, de egyébként is kedvező szállítási díjakkal dogoznak. Hatalmas a raktárkészletük, amiből akár már 24 órán belül is kiszállítják a kiválasztott és megrendelt termékeket. Az ügyfélszolgálat is rendkívül segítőkész, a garancia pedig egyes termékeknél akár 20 év is lehet.

A pénztárca női kivitelben úgy van kialakítva, hogy abban mindennek adott legyen a helye, papírpénznek, aprópénznek, kártyáknak, jogosítványnak, néhány kedves fényképnek egyaránt. Temérdek pénztárca vehető meg jutányos áron, több százalék kedvezménnyel. Ez is egy alapos indok arra, hogy ezt a beszerzési forrást válassza.