Öntözőrendszer vezérlő automatika a nagyfokú hatékonyságért

Öntözőrendszer vezérlő

Az automata öntözőrendszerek nagy segítséget nyújtanak nekünk abban, hogy kevés idő és munka mellett is gyönyörűen gondozott kert birtokosai lehessünk. Ennek a locsolási technikának a központi eleme az öntözőrendszer vezérlő. Alkalmazási területétől függően, lehet beltéri és kültéri egyaránt.

Előzőnél száraz, fedett hely az alapfeltétel, míg utóbbinál az időjárási viszonyoknak ellenálló kivitelezés lehetővé teszi, hogy bárhol eredményesen használhassuk. Az öntözésvezérlő segítségünkre van a rendszeresség és az időtartam pontos beállításában, valamint automatizálható a kibocsátott víz mennyisége is.

Így jelentős mennyiséget spórolhatunk meg a használatával és esőszünet programozás is választható a funkciók közé. Elemes és csapra szerelhető változatban vásárolhatóak meg, amelyek között teljes egészében víz- és páraálló típus egyaránt létezik, így akár vízóraaknába is telepíthető. Az öntöző zóna kapacitása széles skálán mozog ezeknek az öntözőrendszer vezérlőknek, 4-től egészen 24, 48, de akár 64-ig is terjedhet.