Öntapadós fólia autóra, bútorra, üvegre

Öntapadós fólia

Szeretne otthonának vagy irodájának új külsőt kölcsönözni vagy esetleg egy újfajta reklámozási lehetőséget keres? Az öntapadós fólia számtalan felhasználási felületen jól megállja a helyét, így legyenek bármilyen célja is, és képzelje azt el közel bármilyen típusú vagy anyagú felületre, nagy valószínűséggel ez lesz a jó megoldás.

A bútorok esetén például egyre népszerűbb a bútortapétaként is ismert lehetőség, amellyel könnyű szerrel új stílust lehet adni a régi vagy már megunt asztaloknak, szekrényeknek, polcoknak. Amennyiben nem állna meg a berendezés felújításánál, úgy gondolkodjon el a falmatricákon, ami esetben tényleg csak az Ön képzelete szabhat határt, mivel közel bármilyen alakú és színű ábra nyomtatható.

Esetleg a vállalkozásánál szeretne arculatot váltani? Álmodja meg az új grafikát és az iroda külsejétől, úgy mint az ablaküvegek, a berendezésén keresztül, egészen az autókig mindent újra lehet dizájnolni az öntapadós fólia segítségével. A további felhasználási módok megtalálhatóak a cég honlapján.