Mit mondanak neked a Tarot kártyák 2018-ra?

Tarot kártya

A sok szélhámos miatt, a kártyavetés fogalma összekapcsolódott az átveréssel, holott sok olyan technika van, ami valóban tud hasznos információkat adni az emberek életéről, annak jövőbeni alakulásáról. Persze nem az olyan jósokról és jóslásokról van szó, amelyek egy-egy újság vagy magazin szélén hirdetik, hogy megmondják a jövőt, hanem olyan ősi módszerekről, amelyeket már évszázadok, sőt, évezredek óta használnak a lehetőségek kifürkészésére, valamint az élet és az azzal járó problémák megértésére, megoldására.

Ilyeneket például a reikireka.hu weboldalon ismerhetsz meg, amit a tulajdonos azért indított, hogy a hétköznapi emberek is mélyebb betekintést nyerhessenek a spirituális világba, az öngyógyító technikák rejtelmeibe, valamint az energetikai kezelések működésébe. Itt olvashatsz a Reiki módszeréről, hogy mikor és mire alkalmazható, sőt, arról is, hogy miként sajátíthatod el és használhatod önmagadon. 

Továbbá megismerkedhetsz a blokkoldás lehetőségeivel, különféle energetikai kezelésekkel és egyéb érdekes terápiákkal is. Mindezek mellett pedig információt gyűjthetsz a Tarot elemzésről is, amit sajnos sokan tévesen ítélnek meg. A Tarot elemzés csöppet sem jóslás, hanem inkább útmutatás arra, hogy hogyan érheted el legkönnyebben céljaidat.

Rámutat arra, hogy milyen spirituális, szellemi, érzelmi, fizikai és tudatalatti szinten mozgó feladatok várnak rád az adott évben. Ugyanakkor feltárja azt is, hogy mely csakrákkal és problémákkal kell foglalkoznod, hogy megelőzhesd a nagyobb bajt. Megtudhatod, hogy milyen nehezítések várnak rád és mik lesznek azok az akadályok, amelyek leginkább gátat szabnak a céljaid elérésében.

Arra is iránymutatást kaphatsz, hogy az ezek miatt kialakuló nehezebb időszakokra mikor számíthatsz és hogyan tudsz a legkönnyebben kijönni ezekből. Sőt, a Tarot elemzés abban is segít, hogy felismerd azokat az időpontokat, amiket a legjobban tudsz kamatoztatni a céljaid elérése érdekében. Tehát látható, hogy nem jóslásról van szó, csupán egy lelki térképről, amit ha jól használsz, sokat fejlődhetsz minden szinten.