Milyen egy igazán jó férfi parfüm?

Férfi parfüm

Sok férfi tanácstalanul álldogál az áruházak parfümös polca előtt, mert fogalma sincs róla, mit kellene vennie. A férfi parfüm választása rengeteg tényezőn múlik, ezért nem mindig olyan egyszerű a döntés meghozatala.

Nem biztos, hogy a márkás termékek jelentik a legjobb választást, hiszen az olcsóbb típusok között is lehetnek finom illatok. Szinte minden úr egyetért abban, hogy az a legjobb, ha a férfi parfüm maszkulin jelleggel bír. Lényeges, hogy az illat ne legyen túl erős, mert ez sok nőnek akár taszító is lehet.

A parfümből csupán egy-két fújásra van szükség, hiszen ebben az esetben a kevesebb sokkal több. Érdemes olyan helyre permetezni a cseppeket, ahol a bőrfelületet nem takarja ruha.

Az is lényeges, hogy a férfi parfüm tartós legyen, hiszen nem jó, ha már pár óra elteltével teljesen elmúlik az illat. A kiválasztás során érdemes kikérni a partner véleményét is, hiszen az az egyik legfontosabb, hogy neki tetsszen a férfi parfüm. Mivel a hölgyeknek igen jó orruk van, ezért a végén remélhetőleg mindenki elégedett lesz a döntéssel.